http://index.hu/video/2014/02/24/kunyhobontas_itelet/

Sokat vagyok olvasok híreket és a következő kis videóra bukkantam de ha nem akartok nézelődni olvasásból ennyi is elég:
Félmillió segít egy hajléktalanon?
Jogtalanul bontotta el a zuglói önkormányzat a hajléktalanok kunyhóit, ezért pert indítottak. Első fokon ötszázezer forint kártérítést kaphatnak.

Nem nagyon értem a kérdést!Tehát,hogy félmillió forint segít egy hajléktalanon?
Hogy albérletbe menjen segít,hogy ne kelljen utcán élnie,mert akkor már nem hajléktalan!Már óriási különbség és segítség lenne.Hogy kellene még segítenie fél millió forintnak?
Mintha ezzel a kérdéssel egy másik bolygón élőkről beszélnénk,a kérdés elgondolkodtató...Nem tudom,hogyan fogalmazódott meg ez a kérdés,tehát ha nem segít, hanem mondjuk ki: kidobott pénz(!), akkor már elég kirekesztő ez az egyetlen egy momentum is!
Felteszem a cikk írójának,vagy akár bárkinek is ,hogy neki(k) segítene-e félmillió forint?

Továbbá...Aki úgy vélekedik,hogy segítőkre van szükségük mondván a pénzt nem tudják helyesen elkölteni,nekik üzenek ezzel a következő bekezdéssel:
Hajléktalanokra mondják:Ők választották, hogy ott vannak ahol!akkor a sors az választható vajon?Kérdezzük meg egy hajléktalant milyen életet akar?Nekik ennyi tellett.Ez a tragédia de nem a te részedről,hanem az övéről!Valamint az, ha még be is akarjuk osztani a pénzt,amit nyertek,azt gondolva,hogy ők nem tudják,hiszen ők a hajléktalanok ,ők és nem mi,tehát megkülönböztetünk nagyon keményen és beleszólva az életében hogy közbe elítéljük.Tehát épp azok szólnak bele mondván "segítenek" akik ítélkeznek!Kérdezem hogy tudnak ezek az emberek segítőként fellépni?

A bejegyzés trackback címe:

https://ronin81.blog.hu/api/trackback/id/tr915834182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása